300.000 mensen protesteerden maandag tegen verplichte vaccinatie en Corona-beleid

300.000-mensen-protesteerden-maandag-tegen-verplichte-vaccinatie-en-corona-beleid

11-01-22 12: 00: 00,

300.000 Demonstranten in 1.500 anti-regeringsoptochten – dit zijn de officiële cijfers van de Duitse politie-autoriteiten over de landelijke protesten op maandag. Multipolar heeft navraag gedaan bij de ministeries van Binnenlandse Zaken van de deelstaten en heeft nu voor het eerst de cijfers gebundeld. De federale regering en de grote media hebben tot dusver vermeden de algemene cijfers over de protesten bekend te maken. In vergelijking met de voorgaande week zijn de demonstraties in Baden-Württemberg en Rijnland-Palts, alsmede in Thüringen en Mecklenburg-Voor-Pommeren verder uitgebreid. Er is nog steeds een gebrek aan dialoogevenementen en rondetafelgesprekken van de kant van de steden.

PAUL SOLDAN, 11. Januari 2022, 0 reacties, PDF

Protesten in de week voor de 10. Januari

Naast de demonstraties op maandag zijn ook de doordeweekse bijeenkomsten en de weekendbijeenkomsten steeds populairder geworden. De sterkste protesten vonden zaterdag plaats in Hamburg, Frankfurt am Main en Freiburg en zondag in Saarbrücken.

In Hamburg liepen zaterdag rond 14.000 deelnemers,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: