Australië heeft 12 keer meer sterfgevallen geregistreerd in 10 maanden als gevolg van de Covid-19 vaccins dan sterfgevallen als gevolg van alle andere vaccins samen in 51 jaar

australie-heeft-12-keer-meer-sterfgevallen-geregistreerd-in-10-maanden-als-gevolg-van-de-covid-19-vaccins-dan-sterfgevallen-als-gevolg-van-alle-andere-vaccins-samen-in-51-jaar

11-01-22 01:36:00,

Uit door de Australische Toezichthouder voor Geneesmiddelen gepubliceerde gegevens blijkt dat er in een periode van slechts tien maanden twaalf keer zoveel sterfgevallen zijn gemeld als gevolg van bijwerkingen van de Covid-19-vaccins dan als gevolg van bijwerkingen van alle andere beschikbare vaccins tezamen in een periode van 51 jaar, bericht Dailyexpose.uk.

De Therapeutic Goods Administration (TGA) van het Ministerie van Volksgezondheid is de geneesmiddelenregulator van de Australische regering, en als onderdeel van het Ministerie van Volksgezondheid reguleert de TGA de kwaliteit, de levering en de publiciteit voor geneesmiddelen, pathologische hulpmiddelen, medische apparatuur, bloedproducten en de meeste andere therapeutica.

Uit een Freedom of Information (F.O.I. – vrijheid van informatie) verzoek dat in februari 2021 door Doctors for Covid Ethics werd ingediend, bleek echter dat de TGA nooit de uiterst beperkte studiegegevens voor het Pfizer mRNA-vaccin Covid-19 heeft ingezien voordat het een noodtoestemming verleende en het veilig achtte om in de armen van Australiërs te worden geïnjecteerd.

De TGA probeerde oorspronkelijk het FOI-verzoek te onderdrukken door een verlenging van 6 maanden aan te vragen met het oog op de hoeveelheid werk die nodig was om een bevredigend antwoord te geven. Maar nadat een klacht was ingediend bij het Office of the Information Commissioner, antwoordde de TGA dat zij de patiëntengegevens van Pfizer nooit had ingezien of opgevraagd en dat zij het verslag van Pfizer over hun studie gewoon als feit aanvaardde, ondanks hun bewezen geschiedenis van frauduleuze claims.

De farmaceutische reus Pfizer Inc. heeft sinds het jaar 2000 boetes opgelegd gekregen van tenminste £3.573.465.793 voor meer dan 80 overtredingen.

Dit omvat meer dan 26,1 miljoen pond voor smeergeld en omkoperij, 870 miljoen pond voor valse claims en 2,5 miljard pond voor overtredingen in de gezondheidszorg.

De bekentenis van de TGA dat zij nooit de ruwe proefgegevens voor de Pfizer-vaccins heeft gezien alvorens deze goed te keuren, en de schandalige geschiedenis van Pfizer op het gebied van frauduleuze claims en omkoperij, verklaren wellicht voor een deel waarom de TGA tot dusver heeft geweigerd de Covid-19 injecties uit de distributie aan het publiek te halen, ondanks het feit dat er over een periode van 10 maanden 8 keer zoveel bijwerkingen en 12 keer zoveel sterfgevallen zijn gemeld als gevolg van de injecties dan er zijn gemeld voor alle andere beschikbare vaccins samen sinds 1 januari 1971.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: