Australische vrouw neemt tweede Pfizer mRNA-injectie ondanks ernstige bijwerkingen van de eerste, lijdt nu aan oncontroleerbare stuiptrekkingen, auto-immuunproblemen

australische-vrouw-neemt-tweede-pfizer-mrna-injectie-ondanks-ernstige-bijwerkingen-van-de-eerste,-lijdt-nu-aan-oncontroleerbare-stuiptrekkingen,-auto-immuunproblemen

11-01-22 04:24:00, Nog maar tweeënhalf jaar geleden was de grootste zorg voor mevrouw Chanelle Wilkinson dat ze 30 jaar zou worden. Nu is de, zoals ze zelf beschrijft, “Zuid-Afrikaanse die in Australië woont” onzeker over haar gezondheid en toekomst omdat ze naar de mainstream media heeft geluisterd en niet naar haar innerlijke stem, schrijft Thecovidblog.com.

Volgens haar Instagrampagina kreeg mevrouw Wilkinson kreeg haar eerste Pfizer mRNA injectie op 28 november. Ze nam de injectie ondanks dat ze aarzelde op basis van haar eigen onderzoek en informatie die ze kreeg van verpleegkundigen en vrienden. Mevrouw Wilkinson heeft ook een reeds bestaande aandoening genaamd pleuritis – ontsteking van het weefsel rond de longen. Het is eigenlijk pericarditis voor de longen. Maar de aandoening was blijkbaar al vele jaren sluimerend. De mRNA-injectie veranderde dat allemaal.

De pleuritis keerde slechts 24 uur na haar eerste Pfizer-injectie met wraak terug. Mevrouw Wilkinson, 33, leed ook aan geheugenverlies, hersenmist, misselijkheid en kortademigheid. Maar ze ging de volgende dag weer aan het werk – een kledingmerk genaamd Always Livin. Haar tweede injectie was gepland voor 8 december, slechts 10 dagen na de eerste injectie. Zelfs de Centers for Disease Control beveelt ten minste 21 dagen tussen Pfizer-injecties aan. Het lijkt erop dat mevrouw Wilkinson haast had omdat haar bedrijf haar een deadline van 15 december had gegeven om “volledig gevaccineerd” te zijn of ontslagen te worden.

Mevrouw Wilkinson kreeg de tweede Pfizer-injectie ergens vóór 15 december. Ze verzette de oorspronkelijke afspraak omdat de kliniek die dag gesloten was, bijna alsof God of een andere hogere macht haar iets probeerde te vertellen. Haar leven is sindsdien volledig veranderd.

Shawn Skelton Syndroom

Mevrouw Wilkinson meldde slechts 30 minuten na de tweede injectie stijfheid in haar benen. Maar weer ging ze aan het werk alsof alles in orde was. De situatie escaleerde snel op het werk. De stijfheid in haar benen veranderde in oncontroleerbare, stuiptrekkingen over het hele lichaam. Paramedici arriveerden en voerden een elektrocardiogram (ECG) en een bloedsuikertest uit. Ze werd naar het ziekenhuis vervoerd, waar ze een spoedcursus in Great Reset geneeskunde opdeed.

De artsen plaatsten mevrouw Wilkinson in een rolstoel en lieten haar zes uur alleen, terwijl ze ongecontroleerd stuiptrekkingen had. Pas toen haar baas het ziekenhuis belde, erkende het medische personeel eindelijk haar aanwezigheid. De artsen stelden vast dat mevrouw Wilkinson een “post-vaccin letsel” had,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: