Covidpsychose: Werkgever eist dat alle werknemers mondkapjes dragen tijdens Zoom-vergaderingen omdat sommige werknemers bang zijn voor “ongemaskerde gezichten”

covidpsychose:-werkgever-eist-dat-alle-werknemers-mondkapjes-dragen-tijdens-zoom-vergaderingen-omdat-sommige-werknemers-bang-zijn-voor-“ongemaskerde-gezichten”

11-01-22 02:56:00,

Volgens een Twittergebruiker dwingt het bedrijf waarvoor hij werkt alle medewerkers tijdens virtuele Zoom-vergaderingen om maskers te dragen omdat een van zijn collega’s doodsbang is voor ongemaskerde gezichten, schrijft Captaindaretofly.

In de video onthult de man dat er een bedrijfsbrede e-mail naar alle werknemers is gestuurd om hen te informeren dat, met onmiddellijke ingang, alle medewerkers tijdens alle Zoom-gesprekken maskers moeten dragen .

De man verklaart:

“Ik werk vanuit huis en vandaag stuurde mijn baas een e-mail waarin stond dat het hele team maskers moet dragen tijdens onze Zoom-vergaderingen omdat een van de werknemers een ‘angst voor ongemaskerde mensen’ heeft.

“Ik probeer respectvol te zijn maar…”

Vervolgens liet hij een screenshot zien van een e-mail die luidde:

“Team,

Ik schrijf jullie vandaag allemaal om jullie op de hoogte te brengen van een nieuw protocol voor onze personeelszoom [sic] vergaderingen. Vanaf nu is iedereen verplicht om een masker te dragen tijdens onze vergaderingen. Een van onze teamleden heeft een angst voor ongemaskerde mensen, en ik wil ervoor zorgen dat iedereen zich veilig en comfortabel voelt. Deze vereiste is onmiddellijk van kracht.

Het beste,
Ashleigh LeighAnn Davidson-Greene”

Hoewel het belachelijk is dat zoiets waar kan zijn, is het moeilijk om de informatie te verifiëren. De man zou het verhaal verzonnen kunnen hebben en een e-mail naar zichzelf kunnen hebben gestuurd, hoewel dit ook niet kan worden bewezen.

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

Covid totalitarisme: De vergoddelijking van dwaling

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: