De Kazachse president wil de miljardairs van het land laten betalen

de-kazachse-president-wil-de-miljardairs-van-het-land-laten-betalen

11-01-22 03: 05: 00,

Om de sociale problemen in het land op te lossen, heeft de president van Kazachstan opdracht gegeven tot de oprichting van een staatsfonds dat moet worden gevuld door de grote bedrijven en miljardairs van het land.

De Russische televisie heeft verslag gedaan van een toespraak van de president van Kazachstan in het parlement van het land en ik heb het artikel van de Russische televisie vertaald. Na de vertaling zal ik kort commentaar geven.

Begin van vertaling:

Tokajev roept miljardairs op om het fonds “Voor de bevolking van Kazachstan” te vullen

De Kazachse president Kassym-Yomart Tokajev heeft in een toespraak in het parlement de oprichting bevolen van een fonds om de problemen van het land op te lossen en heeft geëist dat grote bedrijven en miljardairs het nieuwe fonds regelmatig vullen.

Het fonds “Voor het volk van Kazachstan” zal zich richten op “reële problemen op het gebied van gezondheid, onderwijs en sociale steun, zoals steun voor kinderen met zeldzame ziekten”,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: