De oorsprong van het covid misdaadsyndicaat

de-oorsprong-van-het-covid-misdaadsyndicaat

11-01-22 10:13:00, 0 Preview artikelen 11 januari 2022 De oorsprong van het covid misdaadsyndicaat

Karel van Wolferen

De Verenigde Staten maakt de sensatie van een maandenlang records brekende bestseller mee, maar één waar de gevestigde media afstand van bewaren. Het boek, geschreven door Robert Kennedy jr. – neef van de vermoorde president en zoon van de vermoorde presidentskandidaat –gaat over het hoe en waarom van een van de grootste moordenaars in de Amerikaanse geschiedenis. Het beschrijft de manier waarop de ambtenaar Anthony Fauci zich via systematische intimidatie en diepgaande corruptiepraktijken tot een vrijwel onschendbare positie als heerser over de Amerikaanse wereld van medicijnen en gezondheidszorg kon opwerken. F

auci coördineert nog altijd de instructies in verband met de schijnpandemie en schijnvaccinaties die tevens in de rest van het Westen worden opgevolgd. Met meer dan 2200 voetnoten die naar gedocumenteerde feiten verwijzen, slaat het boek de bodem van geloofwaardigheid onder het voorgeschreven verhaal van de covid-19 ‘crisis’ volledig weg.

Veel van de vermoedens over de ‘pandemie’ die ook in de afgelopen 31 nummers van Gezond Verstand werden geuit, worden door deze documentatie bevestigd, en het voegt daar stukjes van de legpuzzel aan toe over de aanstichters van de mondiale machtsgreep die we momenteel meemaken. Het belangrijkste van deze details is het verbond dat Bill Gates in 2000 met Anthony Fauci sloot om samen te gaan werken om de gehele wereldbevolking te kunnen gaan vaccineren met een arsenaal aan nieuwe injecties. Tijdens een samenkomst van mondiale gezondheids-toplieden in het Seattle paleis van de Microsoft miljardair, nam Gates de topambtenaar mee voor een privégesprek in zijn bibliotheek, met de woorden: “Tony, jij bent de baas van het grootste instituut voor infectieziekten in de wereld, en ik wil zeker weten dat het geld dat ik wil investeren goed besteed gaat worden. Waarom gaan we elkaar niet wat beter leren kennen, en waarom worden we geen partners?”
In Kennedy’s boek vindt deze ontmoeting pas in hoofdstuk negen plaats. In de hoofdstukken daarvoor biedt het boek een grandioze studie van een algehele corrumpering van wetenschappelijk onderzoek. Het laat zien hoe Fauci met de $ 7,7 miljard die hij jaarlijks van de overheid ontvangt een leger van getrouwen kon vormen. Dat waren vooral microbiologiespecialisten, die met het onderzoeksgeld dat hij kanaliseerde carrière konden maken – zolang zij de door Fauci voorgeschreven conclusies handhaafden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: