De ultieme eis van Rusland aan de VS: terugtrekking van de NAVO-troepen uit de Russische grens

de-ultieme-eis-van-rusland-aan-de-vs:-terugtrekking-van-de-navo-troepen-uit-de-russische-grens

11-01-22 05: 05: 00,

VS vs. Rusland

De persconferentie van de Russische onderhandelaar na de besprekingen met de VS in Genève heeft duidelijk gemaakt van welke eisen Rusland onder geen beding bereid is af te zien. De eisen zijn voor de VS moeilijk te verteren.

Zoals verwacht hebben de besprekingen tussen Rusland en de VS over wederzijdse veiligheidsgaranties geen tastbare resultaten opgeleverd. Maar uit de persconferentie van het Russische hoofd van de delegatie, Ryakov, bleek duidelijk op welke punten Rusland niet bereid is te onderhandelen, maar stappen van de VS verwacht. Desgevraagd herhaalde hij dit en voegde eraan toe dat Rusland zich niet verder kan terugtrekken, ook al zou het dat willen. Rusland heeft zich al tegen de muur teruggetrokken, het kan niet verder gaan.

Hier zal ik een vertaling geven van zijn persconferentie na de besprekingen in Genève en laten zien wat zijn woorden betekenen en hoe ze moeten worden beoordeeld. Voordat we daar aan beginnen, wil ik u er even aan herinneren waar de gesprekken in Genève over gaan.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: