“Dit was een man”-RIP Colin (“Misdaad is het nieuwe zwarte recht”) Flaherty, 21 september 1955- 11 januari 2022, door John Tremain

“dit-was-een-man”-rip-colin-(“misdaad-is-het-nieuwe-zwarte-recht”)-flaherty,-21-september-1955-11-januari-2022,-door-john-tremain

11-01-22 05: 00: 00,

Eerder, door Peter Brimelow: In Memoriam: Colin FlahertyâCheerful Chronicler Of Black Crime

Het kwaad dat mensen doen leeft na hen. Tenzij ze deel uitmaken van, of nuttig zijn voor, de Woke Ruling Classâ in welk geval alles vergeven is.

Die inleidende zin is passend om verschillende redenen. Colin Flaherty was een liefhebber van Shakespeare, van wie de regel is gestolen. En hij hield ervan om te wijzen op de hypocrisie van de extreem-linkse media, die hun martelaren als âSt. George of Floydâ en âSt. Michael of Brownâ zalig verklaarden, terwijl ze Thomas Jefferson en zelfs Abraham Lincoln excommuniceerden. En hem, en ontelbare anderen.

Tot slot, het is passend omdat we in het komende jaar een stortvloed van feestelijkheden en leedvermaak van de Main Stream Media kunnen verwachten, vrolijk kennis nemend van het overlijden van weer een oude blanke man zonder enig zelfbewustzijn of zelfs maar een hint dat ze alleen maar de ironische observaties van zowel Mark Antony en Mr.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: