Hoeveel hebben de VS en hun bondgenoten betaald voor het terroristische geweld in Kazachstan?

hoeveel-hebben-de-vs-en-hun-bondgenoten-betaald-voor-het-terroristische-geweld-in-kazachstan?

11-01-22 07: 25: 00,

Het is algemeen bekend dat Washington heeft getracht de zogenaamde Amerikaanse democratie op te leggen aan alle landen die niet bereid zijn met het Witte Huis mee te spelen en die niet bereid zijn zijn instructies te aanvaarden. Op dit “democratiseringspad” hebben de VS gebruik gemaakt van verschillende tactieken, die varieerden naar gelang van de situatie. Dit patroon wordt duidelijk geïllustreerd door de Amerikaanse atoombombardementen op de Japanse steden Hiroshima en Nagasaki in 1945 “ter verdediging van de Amerikaanse democratie”, die 240,000 Japanse levens eisten. Vervolgens, geleid door hetzelfde doel, begonnen de VS op direct bevel van de Democratische president John F. Kennedy (1961 – 1963) de noodlottige Varkensbaai-invasie van 1961 om het “ondemocratische regime” van Fidel Castro omver te werpen Dit werd gevolgd door de directe militaire inval in Vietnam in 1964 op initiatief van de Democratische president Lyndon Johnson (1963 -1969),

” Lees verder

%d bloggers liken dit: