Israëlische Professor Ehud Qimron aan Ministerie van Volksgezondheid

israelische-professor-ehud-qimron-aan-ministerie-van-volksgezondheid

11-01-22 09:26:00, “Het is tijd om uw falen toe te geven”

10 januari 2022

Het volgende artikel van Prof. Ehud Qimron, MD, een professor in de geneeskunde aan de Universiteit van Tel Aviv, verscheen in het Israëlische dagblad Ha’aretz, op 6 januari 2022.

“De waarheid over het coronavirusbeleid staat op het punt onthuld te worden. Wanneer de destructieve concepten één voor één ineenstorten, zit er niets anders op dan de deskundigen die het beheer van de pandemie hebben geleid te vertellen: dat hebben we u toch gezegd.”

Twee jaar te laat beseft u eindelijk dat een luchtwegvirus niet te verslaan is en dat elke poging daartoe gedoemd is te mislukken. U geeft het niet toe, omdat u de afgelopen twee jaar bijna geen enkele fout hebt toegegeven, maar achteraf gezien is het duidelijk dat u in bijna al uw acties jammerlijk gefaald hebt en zelfs de media hebben inmiddels moeite om het door u gecreëerde schandaal te verhullen.

U weigerde toe te geven dat de infectie optreedt in golven die uit zichzelf wegebben, ondanks jarenlang vergaarde observaties en wetenschappelijke kennis. U stond erop elke druppel van een golf uitsluitend aan uw daden toe te schrijven, en zo, via valse propaganda ‘overwon u de plaag’. En opnieuw versloeg u haar, keer op keer weer.

U weigerde toe te geven dat massaal testen ineffectief is, ondanks het feit dat dit expliciet vermeld staat in uw eigen noodplannen (Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: