Israëlische Professor Ehud Qimron: “Ministerie van Volksgezondheid, het is tijd om falen toe te geven”

israelische-professor-ehud-qimron:-“ministerie-van-volksgezondheid,-het-is-tijd-om-falen-toe-te-geven”

11-01-22 12:23:00,

Professor Ehud Qimron, hoofd van het Departement Microbiologie en Immunologie aan de Universiteit van Tel Aviv en één van de meest vooraanstaande Israëlische immunologen, heeft een open brief geschreven waarin hij scherpe kritiek uit op het Israëlische – en inderdaad wereldwijde – beheer van de coronavirus-pandemie, schrijft Swprs.org.

Ministerie van Volksgezondheid, het is tijd om falen toe te geven

Uiteindelijk zal de waarheid altijd aan het licht komen, en de waarheid over het coronavirusbeleid begint aan het licht te komen. Wanneer de destructieve concepten een voor een ineenstorten, zit er niets anders op dan tegen de deskundigen die leiding hebben gegeven aan het beheer van de pandemie te zeggen – we zeiden het toch.

Twee jaar te laat beseft u eindelijk dat een respiratoir virus niet kan worden verslagen en dat elke poging daartoe gedoemd is te mislukken. U geeft het niet toe, omdat u de afgelopen twee jaar bijna geen enkele fout hebt toegegeven, maar achteraf is het duidelijk dat u in bijna al uw acties jammerlijk hebt gefaald, en ook de media hebben het reeds moeilijk om uw schaamte te bedekken.

U weigerde toe te geven dat de infectie in golven komt die vanzelf wegebben, ondanks jaren van observaties en wetenschappelijke kennis. U stond erop elke afname van een golf alleen aan uw acties toe te schrijven, en zo door valse propaganda “overwon u de plaag.” En weer versloeg u het, en weer, en weer, en weer.

U weigerde toe te geven dat massale tests ondoeltreffend zijn, hoewel uw eigen noodplannen dit uitdrukkelijk vermelden (“Pandemic Influenza Health System Preparedness Plan, 2007”, blz. 26).

U weigerde toe te geven dat genezing meer bescherming biedt dan een vaccin, ondanks eerdere kennis en waarnemingen waaruit blijkt dat niet-genezen gevaccineerden een grotere kans lopen besmet te raken dan genezen mensen. U weigerde toe te geven dat gevaccineerden besmettelijk zijn, ondanks de waarnemingen. Op basis hiervan hoopte u kudde-immuniteit te bereiken door vaccinatie – en ook daarin faalde u.

U stond erop het feit te negeren dat de ziekte tientallen malen gevaarlijker is voor risicogroepen en oudere volwassenen, dan voor jongeren die niet tot de risicogroepen behoren, ondanks de kennis die al in 2020 uit China kwam.

U weigerde de “Barrington Declaration”, ondertekend door meer dan 60.000 wetenschappers en medische professionals,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: