LA Times columnist verspreidt walgelijke hetze: Bespotten van dode anti-vaxxers is “noodzakelijk”

la-times-columnist-verspreidt-walgelijke-hetze:-bespotten-van-dode-anti-vaxxers-is-“noodzakelijk”

11-01-22 07:53:00, Kelly Ernby De URL van het oorspronkelijke artikel suggereert dat de eerste kop nog slechter was en dat die vervolgens door een redacteur is veranderd. Het oorspronkelijke artikel had de titel “Waarom zouden we niet dansen op de graven van de anti-vaccinatie aanhangers”, bericht Summit.news.

De laatste incarnatie is nu gepubliceerd als “Spotten met COVID-doden van anti-vaxxers is macaber, ja – maar misschien noodzakelijk”.

De afzwakking van de kop wijst er duidelijk op dat de krant de onvermijdelijke tegenreactie die zou volgen, probeerde te minimaliseren.

Het grootste deel van het stuk concentreert zich op het bespotten van de dood van de conservatieve activiste Kelly Ernby, die campagne voerde tegen verplichte COVID-vaccins voor kinderen als voorwaarde om naar school te gaan, maar vervolgens overleed aan “COVID-complicaties”.

“Kelly Ernby’s vrienden en familie vragen ons om haar te herinneren voor haar carrière als ambtenaar en als een toegewijde echtgenote en moeder. Maar laten we er geen doekjes om winden: haar campagnes tegen maatregelen voor de volksgezondheid hebben al het goede dat ze in haar andere inspanningen heeft gedaan teniet gedaan,” schrijft Hiltzik.

“Het beleid dat Ernby voorstond zou wel eens kunnen hebben bijgedragen aan de verspreiding van COVID en aan de beschadiging van de volksgezondheidsinfrastructuur in haar eigen gemeenschap. Zelfs vóór deze pandemie sprak ze zich uit voor maatregelen die Californische schoolkinderen zouden bedreigen met blootstelling aan dodelijke kinderziekten. Er waren geen wetenschappelijke of medische gronden voor haar verzet tegen mandaten; er was alleen politieke ideologie.”

De columnist beweert verder dat de media de schijnwerpers moeten richten op de dood van mensen die vragen stellen over COVID-vaccins en andere lockdown-maatregelen, alsof ze dat niet toch al meedogenloos doen.

“Maar bespotting is niet noodzakelijk de verkeerde reactie op degenen die in het openbaar de draak staken met anti-COVID-maatregelen en anderen aanmoedigden hun voorbeeld te volgen, voordat zij omkwamen aan de ziekte waarvan zij de gevaren bagatelliseerden,” voegt hij eraan toe.

Stel je voor dat mensen die campagne voerden tegen verplichte vaccinaties, de spot dreven met de dood van mensen die stierven aan de bijwerkingen van vaccins?

Ze zouden door de media als monsters worden behandeld, net zoals bij Michael Hiltzik vanwege zijn walgelijke opruiende haatspraak zou moeten gebeuren.

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws.  » Lees verder

%d bloggers liken dit: