Laten we gaan!

laten-we-gaan!

11-01-22 01: 00: 00,

Wie zou twee jaar geleden iemand geloofd hebben die hem vertelde dat onze grondrechten binnenkort alleen nog zouden gelden voor al die mensen die gevaccineerd waren met een experimenteel vaccin waarvoor een noodvaccin was goedgekeurd? Men zou waarschijnlijk het hoofd hebben geschud in ongeloof en gedacht hebben dat dit alles een slecht verhaal was voor het slapengaan, misschien verteld door een “samenzweringstheoreticus”.

Maar nu is het zover gekomen en moeten we proactief met de situatie omgaan. Steeds meer mensen die op grond van hun vaccinatiestatus van het openbare leven worden uitgesloten, moeten Duitsland de rug toekeren en in het buitenland een nieuwe start maken.

Maar er zijn veel vragen in verband met dit: Naar welk land kan ik gaan zonder te vrezen dat mij daar soortgelijke beperkingen te wachten staan? In welk land zijn er reeds bestaande gemeenschappen die mijn start kunnen vergemakkelijken? En hoe zit het met de bureaucratische hindernissen – kan ik Duitsland gewoon verlaten zonder bang te hoeven zijn dat de autoriteiten een spaak in mijn wiel zullen steken?

Rubikon bespreekt deze en vele andere aspecten in een interview met Christoph Heuermann, die uitlegt hoe u het beste geld kunt verdienen in het buitenland, zelfstandig ondernemer kunt worden en zo weinig mogelijk belasting betaalt. Meer informatie in het interview.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: