#LetsGoBrandon is nu aangevuld met #BareShelvesBiden, VS op rand van afgrond!

#letsgobrandon-is-nu-aangevuld-met-#bareshelvesbiden,-vs-op-rand-van-afgrond!

11-01-22 11:15:00,

Na de NasCar Races (een groot autorace spektakel in de VS) werd winnaar Brandon Jones gehuldigd door een juichend publiek met de woorden “Let’s Go Brandon”. Dit werd door de tv verslaggever (door de speakers gehoord), vertaald klinkende als “F*ck you Biden”, en sindsdien is de kreet zo populair dat er al vele TikTok filmpjes over gemaakt zijn en een beller voor de kersttelefoonlijn met Joe Biden zelfs een grap uithaalde door Joe Biden die woorden zelf te laten uitspreken.

De kreet werd een hashtag op twitter en ging het hele land door als uiting van onvrede over het beleid van Joe Biden. Inmiddels is er echter een nieuwe hashtag, die aan de vorige doet denken, maar iets serieuzer is: #BareShelvesBiden. Onder die hashtag verschijnen honderden tweets per uur van mensen die lege schappen filmen in verschillende staten en steden in de VS. Enkele voorbeelden (en lees daaronder verder):

Natuurlijk wijdt Zerohedge het allemaal aan logistieke problemen bij de containerhavens, die vol zouden zijn gelopen door alle vertragingen naar aanleiding van de lockdowns, maar als u het mij vraagt is het allemaal bewust gecreëerd en zelfgeschapen om de economie te doen crashen.

De Amerikaanse hegemonie moet ten gronde worden gebracht. Dat voorspel ik al jaren, omdat het in het masterscript past. Dus hoewel de VS hoog van de toren blaast met haar NAVO uitbreidingsdrift en niet aan de Russische eisen in de onderhandelingen in Geneve lijkt te willen voldoen, heeft het eigenlijk een veel te grote mond. Het gaat niet goed op het thuisfront en de economie gaat gegarandeerd ineenstorten, met gegarandeerd chaos op het thuisfront in de maak.

Je kunt niet ongelimiteerd geld bij blijven printen en dan geen hyperinflatie als effect zien. Het is een logische wetmatigheid dat wanneer je geld bij print, prijzen stijgen. Hoe kun je de schuld voor die prijsstijgingen zolang mogelijk afwenden? Door te zorgen dat mensen geloven dat er tekorten zijn of door te zorgen dat de logistiek problematisch lijkt te zijn. De feitelijke oorzaak is het jarenlang bij printen van dollaars.

De VS zit in de eindfase van het West Romeinse rijk. Het staat op instorten. Ze zijn met de staart tussen de benen uit Afghanistan weggerend, zonder de Europese partners vooraf te waarschuwen. Ze hebben geen winst behaald in Syrië.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: