Naomi Wolf: Fauci pleegde voorbedachte rade doodslag op miljoenen mensen

naomi-wolf:-fauci-pleegde-voorbedachte-rade-doodslag-op-miljoenen-mensen

11-01-22 08: 16: 00,

Document van het Hooggerechtshof bevestigt dat iedereen die de mRNA-vaccinaties heeft gehad, niet langer menselijk is
https://www.reuters.com/article/us-usa-court-genes-idUSBRE95C0PW20130613

Het Hooggerechtshof van de VS oordeelde dat gevaccineerde mensen over de hele wereld nu “producten” zijn, of gepatenteerde goederen, en niet langer menselijk zijn volgens de Amerikaanse wet. Door te vaccineren met gemodificeerd DNA of RNA houdt een persoon op een mens te zijn en wordt hij het eigendom van de octrooihouder van het mRNA-vaccin. Hun genoom is niet langer menselijk, maar “trans-menselijk”, een categorie die niet bestaat in de rechten van de mens. De eigenschappen van de natuurlijke mens en alle rechten die daaruit voortvloeien, gaan verloren. Dit geldt voor de hele wereld. BRON van deze beslissing van het Amerikaanse Hooggerechtshof in PDF:
https://www.supremecourt.gov/opinions/12pdf/12-398_1b7d.pdf

Een gepatenteerde entiteit zijn betekent ook dat de Human Rights Act, noch de Rechten van de Staat, niet langer op u van toepassing zijn aangezien u effectief ’trans-mens’ bent.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: