Project Veritas: Militaire documenten over functieverbetering spreken Fauci’s getuigenis onder ede tegen

project-veritas:-militaire-documenten-over-functieverbetering-spreken-fauci’s-getuigenis-onder-ede-tegen

11-01-22 02: 58: 00,

De laatste bom van Project Veritas.

– In militaire documenten staat dat EcoHealth Alliance in maart 2018 het DARPA benaderde voor financiering om functieversterkend onderzoek te doen naar door vleermuizen overgedragen coronavirussen. Het voorstel, genaamd Project Defuse, werd door DARPA afgewezen vanwege veiligheidsoverwegingen en het feit dat het in strijd zou zijn met het moratorium op functiebehoud onderzoek.

– Het hoofdrapport over het voorstel van EcoHealth Alliance lekte een paar maanden geleden uit op het internet, het is tot op heden ongeverifieerd gebleven. Project Veritas heeft een apart rapport verkregen voor de Inspecteur Generaal van het Ministerie van Defensie, geschreven door U.S. Marine Corp Majoor, Joseph Murphy, een voormalig DARPA Fellow.

– “The proposal does not mention or assess potential risks of Gain of Function (GoF) research,” een direct citaat uit de afwijzingsbrief van DARPA.

– Project Veritas vroeg DARPA om commentaar over de verborgen documenten en sprak met het hoofd communicatie,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: