Reiner Füllmich & 50 advocaten: “De vaccins zijn ontworpen om te doden en de planeet te ontvolken”

reiner-fullmich-&-50-advocaten:-“de-vaccins-zijn-ontworpen-om-te-doden-en-de-planeet-te-ontvolken”

11-01-22 10:16:00, Na het horen van de getuigenverklaringen voor de Duitse Corona Onderzoekscommissie van voormalig vicepresident van Pfizer, Dr. Mike Yeadon, die 36 jaar lang wetenschapper is geweest, trekken de advocaten van Reiner Füllmich dezelfde conclusie: de injecties die normaal gesproken COVID-19 vaccins worden genoemd, zijn ontworpen om te experimenteren op het menselijk ras en om erachter te komen welke dosering van een nog onbekend toxine nodig is om mensen te doden, schrijft Perspektiv.

Het sterftecijfer dat met de vaccins in verband wordt gebracht, kan volgens Yeadon worden getraceerd aan de hand van de batchnummers van de verschillende partijen, aangezien sommige partijen dodelijker blijken te zijn dan andere. Uit het beschikbare bewijsmateriaal blijkt volgens de betrokken advocaten dat het hoofddoel van de injecties over de hele wereld de wereldwijde ontvolking is.

Dr. Füllmich verklaarde tegenover Perspektiv dat de advocaten die een internationale rechtszaak voorbereiden er niet meer aan twijfelen: vergiftiging en massamoord door zogenaamde Corona-vaccins wordt opzettelijk gepleegd op de volkeren van de wereld.

Burgerjournalist Ulf Bittner van EU/EES Healthcare blog en Sverige Granskas verklaarde in het interview dat de situatie met traceerbare batchnummers en verwondingen en sterfgevallen in verband met batchnummers vergelijkbaar is in de verschillende gezondheidszorgregio’s van Zweden. Bittner staat in contact met een vaccincoördinator die documenten heeft verstrekt om bij te houden hoeveel mensen gewond zijn geraakt en zijn overleden in verband met de verschillende batches van de zogenaamde vaccins.

Reiner Füllmich & 50 lawyers: ”The vaccines are designed to kill and depopulate the planet”

01:00 Verschillende nummers op de streepjescodes op de onderkant van de vaccindoses zijn placebo’s die volgens een Sloveense hoofdverpleegster aan politici zijn gegeven. Is het in andere landen ook zo?

1:54 De batchnummers van sommige prikken van de merken Moderna, Johnson& Johnson en Pfizer/Biontech zijn gerelateerd aan een veel hoger sterftecijfer dan bij de andere fabrikanten.

3:52 De producenten van de zogenaamde vaccins experimenteren met de juiste doseringen om mensen te doden, volgens Dr. Füllmich. Dit vormt volgens de Corona Onderzoekscommissie overtuigend bewijs voor strafrechtelijke schade en poging tot massamoord. Ze vermoorden opzettelijk mensen.

08:30 Advocaten uit India hebben een aanklacht ingediend wegens moord met voorbedachten rade.

09:55 Mike Yeadon als getuige voor de komende rechtszaak tegen de daders.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: