The Straight Gas on Kazachstan’s Recent Upheaval

the-straight-gas-on-kazachstan’s-recent-upheaval

11-01-22 08: 55: 00,

Het is tijd dat we beginnen te noteren waar elke natie, organisatie en bedrijf staat ten opzichte van de crises in onze wereld. De recente onrust in Kazachstan, ’s werelds negende grootste land, is een goede plaats om te beginnen. Een recent hoofdartikel van een meervoudige Pulitzerprijs winnende mediaketen waarschuwt voor de verdere desintegratie van de waarheid. Nu vertrouwen het schaarsste goed op aarde aan het worden is, is het tijd voor de mensheid om op te passen.

De redactie van de Christian Science Monitor juichte zojuist “tienduizenden Kazakken toe die vanaf 2 januari spontaan de straat op gingen.” De redactie nam contact op met de verbannen oppositiefiguur Galymzhan Zhakiyanov om steun te krijgen voor de bewering dat het bloedvergieten in Kazachstan om zogenaamde “natuurlijke rechten” zou gaan.

Weinig CSM-lezers zullen weten dat Zhakiyanov de medeoprichter is van de Democratic Choice beweging naast de gezochte Kazachse oligarch Mukhtar Ablyazov. En nergens in het CSM-stuk wordt vermeld dat de beweging,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: