Vaccinzeloot Bob Saget boosterdood: Komediant en televisieacteur dood na inenting met booster

vaccinzeloot-bob-saget-boosterdood:-komediant-en-televisieacteur-dood-na-inenting-met-booster

11-01-22 11:46:00,

De meesten van Generatie X kennen Bob Saget nog van de komedieserie Full House. Die werd uitgezonden van 1987 tot 1995. Zijn personage, Danny Tanner, was de zachtaardige, alleenstaande vader van drie dochters omdat zijn vrouw was omgekomen in een auto-ongeluk veroorzaakt door een dronken bestuurder. Saget was gastheer van America’s Funniest Home Videos, dat liep van 1989 tot 1997. Hij was ook bekend om zijn vulgaire standup comedy, met name zijn iconische optreden in de Dave Chappelle film “Half Baked.” schrijft Thecovidblog.com.

Helaas zal dat klassieke citaat waarschijnlijk worden omgezet in een meme, waarbij het woord “coke” wordt vervangen door “vaccins”.

Het Orange County (Florida) Sheriff’s Office tweette een paar uur geleden dat mijnheer Saget dood was aangetroffen in zijn kamer in het Ritz-Carlton Orlando, Grand Lakes Hotel. Hij was 65 jaar oud. Er waren geen tekenen van kwaad opzet of drugsgebruik, volgens het kantoor van de Sheriff. Maar er zijn genoeg aanwijzingen over de doodsoorzaak van mijnheer Saget.

Mijnheer Saget’s laatste Facebookpost was slechts 17 uur geleden (op het moment van dit schrijven) waarin hij vertelde dat hij een twee uur durende set had gedaan de avond ervoor in Hard Rock Live in Orlando.

Saget kreeg begin december de boosterprik

Mijnheer Saget lanceerde een podcast genaamd “Bob Saget Here For You” in april 2020. Hij begon de podcast omdat hij contact wilde maken met zijn fans nadat de wereld stilviel toen de zogenaamde pandemie begon in maart 2020. Hij zond aflevering 125 genaamd “Bob Calls Some People” uit op 13 december.

Hier is wat mijnheer Saget zei in de uitzending:

“Ik ben naar de apotheek geweest en heb een prik gekregen. Ik had hem in mijn arm moeten krijgen, maar ik kreeg hem in mijn kont.”

U kunt de hele aflevering hier bekijken. Maar het relevante fragment staat hieronder.

Mijnheer Saget zei ook: “Ik probeer niet te preken. Ik heb mijn prik gehad. Ik heb eergisteren mijn prik gekregen” aan het eind van de volledige podcast die hierboven is gelinkt (rond het punt 1:35:30). Hij kreeg de injectie dus op 11 december,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: