Wat zouden de gevolgen zijn als Nord Stream 2 niet wordt goedgekeurd?

wat-zouden-de-gevolgen-zijn-als-nord-stream-2-niet-wordt-goedgekeurd?

11-01-22 02: 34: 00,

Het geschil over de goedkeuring van Nord Stream 2 is al jaren een politieke eeuwigdurende kwestie. Maar wat zouden de gevolgen zijn als de pijpleiding niet wordt goedgekeurd? Wie profiteert, wie betaalt?

Er wordt steeds gemeld dat Rusland de gasleveringen aan Europa als politiek pressiemiddel zou kunnen gebruiken, wat Rusland nooit heeft gedaan in de 50 jaren dat het gas aan Europa heeft geleverd. Maar met dit argument willen de tegenstanders van de pijpleiding het project op het laatste moment nog tegenhouden.

De gevestigde opinie is dat Rusland zou lijden omdat het zonder Nord Stream 2 minder gas aan Europa kan verkopen. Deze kwestie is geanalyseerd door Buitenlandse Zaken en de resultaten zijn interessant. De Russische televisie heeft hierover bericht in een artikel dat ik heb vertaald. Omdat het artikel erg kort is, maak ik aan het eind van de vertaling enkele aanvullingen.

Begin van vertaling:

De VS en Duitsland berekenen de verliezen door de blokkade van Nord Stream 2.

De invloedrijke Amerikaanse krant Foreign Affairs verklaarde,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: