Wij zijn voorgelogen: prikken leidt niet tot herstel vrijheden

wij-zijn-voorgelogen:-prikken-leidt-niet-tot-herstel-vrijheden

11-01-22 04:00:00,

Het is niet de eerste keer dat overheden het volk leugens verkopen. De leider van de toenmalige DDR Erich Honecker beloofde kort voor de bouw van de Berlijnse Muur dat niemand de intentie had een muur te bouwen. Uiteindelijk zou deze onmenselijke grens 28 jaar lang miljoenen familieleden, vrienden en collega’s van elkaar scheiden. ‘Samen tegen Corona’ zal de geschiedenis in gaan als de waterscheiding tussen vrije democratieën en techno-gedreven autoritaire staten. De meerderheid die zich heeft laten ‘prikken’ om uit deze ellende te komen en loyaal wilde zijn, is schandelijk voorgelogen: de vaccins helpen niet tegen het virus en de ellende gaat er niet mee weg. het Nieuwe Normaal gaat door, desnoods met geweld.

Afbeelding: Tumisu De Grote Leugen

Het wordt langzamerhand voor velen duidelijk: het virus is schandelijk misbruikt om een al jaren geleden geplande ‘reset’ van de samenleving en een ‘reboot’ van de economie aan vrije democratische landen op te leggen, desnoods met harde hand. De in de hersenen 24/7 ingeprente boodschap dat meervoudig laten ‘prikken’ (lees injecteren) met de experimentele mRNA-stof ons naar de vrijheid zou leiden blijkt een flagrante leugen. De absurde maatregelen als de schadelijke mondkappen, de ontmenselijking van de omgang door de 1,5 meter en het ‘besmet’ maken van het handen schudden en omarmen, gaan niet verdwijnen, zo laat het Coronaregiem weten. Wen er maar aan is hun boodschap. Dit is wat alle regeringsleiders in maart 2020 bedoelden met ‘we hebben een virus en gaan naar een nieuw normaal’.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: