Biden Regime bereidt zich voor op oorlog tegen Amerikanen

biden-regime-bereidt-zich-voor-op-oorlog-tegen-amerikanen

12-01-22 07: 57: 00,

BOWNE REPORT

Het is bekend sinds het begin van de beschaving dat een tiran altijd een voorwendsel zal vinden voor zijn tirannie. En zo gaat het ook in 2022 als een onverzettelijk deel van de bureaucratie van de federale regering van de Verenigde Staten, vergiftigd door visioenen van globalistische totalitaire grootsheid, aangewakkerd door de 109 jarenlange bewoning van een buitenlands centraal bankkartel hun eenzijdige karakterisering van de geënsceneerde gebeurtenissen van 6 januari zullen gebruiken om hun zoektocht naar onbeperkte macht voort te stuwen.

Of het nu gaat om ongrondwettelijke Vaccin mandaten en lockdowns als gevolg van functieversterkend onderzoek, opgezet door de schijnbaar onaantastbare Neurenberg Code overtredingen van Dr. Fauci.

Of de huidige oorlogsspelletjes die worden gespeeld op het platteland van Noord-Carolina, waar een “realistische” guerrillaoorlog zal worden uitgevochten in twee dozijn Noord-Carolina graafschappen in de komende weken, met jonge soldaten die het opnemen tegen doorgewinterde “vrijheidsstrijders”, volgens de U.S.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: