Burgemeester beken kleur! (briefactie)

burgemeester-beken-kleur!-(briefactie)

12-01-22 04:00:00, Onze binnensteden en dorpscentra hebben steeds minder te bieden.

Burgemeesters hebben zich in de meeste gevallen angstvallig stilgehouden en klakkeloos en kritiekloos de directieven uit Den Haag opgevolgd en uitgevoerd. Het wordt tijd om de burgemeesters aan te schrijven met een open brief.
Stuur deze brief, al dan niet naar je eigen smaak en toon aangepast, aan je burgemeester en stuur ook een kopie aan de lokale (onafhankelijke) media. Ook jouw burgemeester moet na 2 jaar eindelijk kleur bekennen.

Geachte burgemeester, heer/mevrouw …….

We lijken bezocht te worden door een ‘eeuwig virus’, een virus dat volgens de onjuist ingezette PCR-test meer dodelijke slachtoffers zou eisen dan een forse griep. Telkens worden onder uw verantwoordelijkheid de meest bizarre maatregen opgelegd terwijl er nog nergens deugdelijk bewijs is geleverd dat ze ook maar iets aan de verspreiding veranderen.

Onder uw verantwoordelijkheid zijn demonstraties voor vrijheid en democratie verboden of sterk belemmerd. Een aantal van uw collega’s stuurden politionele knokploegen op vreedzame demonstranten af. Opmerkelijk dat u demonstraties voor het klimaat of Black Lives Matter ongehinderd liet doorgaan. De zinloze Covid-afstandsregels heeft u selectief toegepast: demonstraties voor vrijheid en democratie zijn klaarblijkelijk besmettelijker dan demonstraties voor andere onderwerpen.

Onder uw verantwoordelijkheid werden onze senior burgers als gevangenen opgesloten in de verzorgingshuizen in uw stad of dorp. Door plaatsing van hekken werd familie op een afstand gehouden. Binnen kwijnden onze vaders, moeders, opa’s en oma’s weg van eenzaamheid en verdriet. In hun laatste fase werd hun alle regie over het leven ontnomen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: