Canada gaat “gezondheidsbijdrage”-belasting heffen op ongevaccineerde inwoners

canada-gaat-“gezondheidsbijdrage”-belasting-heffen-op-ongevaccineerde-inwoners

12-01-22 12:03:00,

Premier François Legault van Québec heeft dinsdag tijdens een persconferentie aangekondigd dat de provincie een “gezondheidsbijdrage”-belasting zal opleggen aan alle inwoners van Québec die om “niet-medische redenen” ongevaccineerd blijven, bericht Lifesitenews.com.

“We zijn op zoek naar een gezondheidsbijdrage voor volwassenen die weigeren zich te laten vaccineren om niet-medische redenen. Ik weet dat de situatie moeilijk is, maar we kunnen hier samen doorheen komen. We moeten onze inspanningen richten op twee dingen: het verkrijgen van de eerste, tweede en derde vaccinatiedosis en het verminderen van onze contacten, vooral met ouderen”, zei Legault op de nieuwsconferentie.

Hoewel Legault niet vermeldde wanneer de discriminerende belasting van kracht zal worden of hoeveel deze de Canadezen zal kosten, zei hij dat de prijs aanzienlijk genoeg zal zijn om te fungeren als een “stimulans om je te laten vaccineren – meer dan $50 of $100,” en dat deze waarschijnlijk in “de komende weken” zal worden opgelegd, volgens een verslag van de Canadian Broadcasting Corporation.

Onmiddellijk na de aankondiging namen velen hun toevlucht tot Twitter om de premier te bekritiseren voor zijn dictatoriale acties, terwijl ze de inwoners van Quebe opriepen om in opstand te komen tegen het opkomende autoritaire getij dat hun provincie overspoelt.

“Legault kondigt zijn belasting aan op de onvaccineerden. De medische tirannie in Canada komt echt in een stroomversnelling,” schreef Dakota Christensen van Rebel News.

“De premier van Quebec, Francois Legault, gaat nu mensen beboeten omdat ze niet gevaccineerd zijn. Hij heeft alle legitimiteit om te regeren verloren en zijn mandaat moet worden ingetrokken. Degenen die met hem meegaan zijn geen overheidsambtenaren en ambtenaren, het zijn collaborateurs,” voegde Breitbart’s Chris Tomlinson toe.

De aankondiging van Quebec’s gezondheidsbelasting komt minder dan een week nadat de provincie voor opschudding zorgde toen ze het publiek informeerde dat vanaf februari alleen diegenen die drie injecties hebben gekregen zullen worden beschouwd als “volledig gevaccineerd” onder het discriminerende vaccinpaspoort systeem van de provincie.

Ongeacht de wens van Quebec om de ongevaccineerden te discrimineren, hebben proeven met het coronavirusvaccin nooit bewijs opgeleverd dat de vaccins infectie of overdracht tegenhouden. Nu beweren wetenschappers dat ze niet eens de ziekenhuisopname verminderen; de maatstaf voor succes is het voorkomen van ernstige symptomen van de COVID-19 ziekte. Er zijn ook sterke aanwijzingen dat de gevaccineerden evenveel kans hebben om het virus te dragen en over te dragen als de ongevaccineerden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: