Colin Flaherty, rust in vrede, door Jared Taylor

colin-flaherty,-rust-in-vrede,-door-jared-taylor

12-01-22 05: 10: 00,

Colin Flaherty overleed dinsdag 11th, met familie aan zijn zijde, in het huis waarin hij opgroeide in Wilmington, Delaware. Hij was 66 jaar oud en leed aan kanker. Waarschijnlijk het best bekend voor zijn boeken, White Girl Bleed a Lot en Donât Make the Black Kids Angry, was hij een zeer succesvolle podcaster, live-streamer, en auteur.

Colinâs boeken over de kleur van misdaad werden geprezen door een aantal zwarten, waaronder Thomas Sowell en Allen West. Larry Elder interviewde hem, meest recentelijk op maart 15, 2021. Huffington Post, natuurlijk, noemde zijn verslaggeving ârace-baiting,â en Heidi Beirich van het Southern Poverty Law Center schreef dat door hem te publiceren, American Thinker â waar hij een uitgebreid archief heeft â tot op de bodem van het racistische vat was gezonken.â Ik ontmoette hem pas in het begin van 2018,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: