De COVID-Omicron Crisis: Het stappenplan naar een wereldwijde financiële crash, inflatie, digitalisering

de-covid-omicron-crisis:-het-stappenplan-naar-een-wereldwijde-financiele-crash,-inflatie,-digitalisering

12-01-22 01: 38: 00,

Voor het eerst gepubliceerd op Global Research op december 24, 2021

Omicron, een zogenaamde covid-variant, is nooit geïsoleerd geweest. Wat het huidige verhaal ook moge zijn – 193 regeringen van VN-lidstaten vertellen u in lockstep, wat de mainstream media u in lockstep vertellen – en wat de meerderheid in de straat van de 193 verraden VN-lidstaten in lockstep gelooft – is een Grote Leugen.

Mensen die sterven aan Omicron is een grote leugen.

Mensen kunnen sterven aan meerdere andere oorzaken, zoals aan de mRNA-vaxxen die geen vaccins zijn maar gen-veranderende, immuunsysteem dodende injecties – en het gekochte medische establishment, voornamelijk maar niet uitsluitend in het westen, schrijft hun dood, nu al bijna twee jaar, toe aan covid, en zijn zogenaamde “varianten”; dodelijke varianten dat is – let wel, en het kan nooit genoeg herhaald worden, varianten die nooit zijn geïsoleerd en nooit zijn geïdentificeerd.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: