De geopolitiek van digitale munten en het internet

de-geopolitiek-van-digitale-munten-en-het-internet

12-01-22 03: 12: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

Kazachstan bevindt zich vandaag midden in een politieke crisis na de escalatie van gewelddadige protesten. Het is zeer waarschijnlijk dat buitenlandse actoren de situatie hebben uitgebuit, zoals bij sommige van de zogenaamde “fluwelen revoluties” van de afgelopen jaren. Dergelijke onlusten beginnen vaak met protesten over legitieme kwesties – in het geval van Kazachstan, een stijging van de gasprijzen. Er wordt echter niet veel gesproken over hoe de kwestie van het “delven” van cryptocurrencies in deze vergelijking meespeelt – dit land werd vorig jaar ’s werelds op één na grootste centrum voor dergelijk delven.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: