De Quarantaine Kwal

de-quarantaine-kwal

12-01-22 04: 00: 00,

Nu ben ik weer terug. Het was al een paar weken stil rond mij. Ik had het gevangen. Ik was ziek. En aangezien er tegenwoordig maar één ziekte lijkt te bestaan, heb ik prompt deze unieke ziekte opgelopen: een Corona-infectie. Als ik terugkijk, moet ik zeggen dat ik nooit op de rand van een ziekenhuisopname stond. Maar ik moet toegeven dat ik bang was. Ik heb hierover reeds elders informatie gegeven.

Begrijp me niet verkeerd, deze regels hier zijn niet bedoeld als het zoveelste essay van een gelouterd man die zijn grote herbezinning probeert bekend te maken. Zulke kunstwerken zijn er op het ogenblik genoeg. In wezen zijn mijn standpunten niet veel veranderd. Maar ik heb een nieuwe ervaring opgedaan waar ik voor mijn ziekte niet aan had gedacht – en ja, ik was niet alleen besmet, ik was zeker ziek: Ik heb het over quarantaine. Ik heb het over quarantaine, jezelf opsluiten en afwachten hoe de infectie zich ontwikkelt: Na bijna twee jaar pandemie kan men gerust zeggen dat dit geen concept is – het is een teken van miserabele zorg voor Covid-lijders 19.

Ik was niet helemaal alleen. Zelfs degenen voor wie het de moeite waard is

” Lees verder

%d bloggers liken dit: