“Een hele goederentrein met tanks en militaire voertuigen passeerde vanochtend ons huis”.

“een-hele-goederentrein-met-tanks-en-militaire-voertuigen-passeerde-vanochtend-ons-huis”.

12-01-22 04: 03: 00,

Dit is wat een lezer ons schrijft. Haar mail volgt hieronder. Het incident doet denken aan de open brief van de Tsjechische luitenant-kolonel Marek Obrtel van 31.3.2015, die wij hebben gepubliceerd 2015. Zie hier (nachdenkseiten.de). Deze brief, evenals de mail van onze lezer, is uiterst actueel. Daarom brengen wij beide onder uw aandacht. Wij combineren dit met het verzoek om soortgelijke waarnemingen aan ons door te geven, bij voorkeur met foto’s aan [emailprotected]. Albrecht Müller.
Geachte NachDenkSeiten-team,

Aangezien u zich gelukkig aan de vredespolitiek hebt gewijd en u zich tegen de huidige agitatie en sabeltrucs hebt opgesteld, hebt u zeker een betere kijk op de situatie dan ik. Bent u op de hoogte van de huidige Amerikaanse troepeninzet? Ik schrok vandaag toen ik iets zag wat ik sinds de Koude Oorlog niet meer heb gezien: Een hele goederentrein met tanks en militaire voertuigen passeerde vanochtend ons huis (spoorlijn Wiesbaden – Frankfurt).

” Lees verder

%d bloggers liken dit: