Een kroniek van de voorverkiezingsrace in Zuid-Korea: Kandidaten en hun familieproblemen

een-kroniek-van-de-voorverkiezingsrace-in-zuid-korea:-kandidaten-en-hun-familieproblemen

12-01-22 07: 40: 00,

Een van de meest gebruikelijke tactieken in de Koreaanse politiek sinds de Middeleeuwen is het besmeuren van een familielid. Men begrijpt dat politieke leiders hun familieleden niet kunnen controleren en zich niet bewust zijn van hun slechte overtredingen. Dit betekent dat zij met zijn medeweten kunnen worden begaan, of op zijn minst een schaduw kunnen werpen op zijn reputatie als een waardig vader, echtgenoot, baas, enz. Het doet er niet toe hoe ernstig de overtreding is of wanneer zij werd begaan. Tegelijkertijd moet een presidentskandidaat bij verschillende evenementen verschijnen met zijn echtgenote, die uiteraard boven verdenking moet staan.

In de 2021-2022 voorverkiezingscampagne hebben sommige partijen actief gebruik gemaakt van deze methode, omdat de familieleden van zowel Lee Jae Myung als Yoon Suk-yeol niet zonder zonde waren.

Laten we beginnen met Yoon Suk-yeol, die hier genoeg over heeft gekregen. We hebben al geschreven over het opgraven van zijn vrouw en schoonmoeder.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: