Eindelijk praten we over kalkoen

eindelijk-praten-we-over-kalkoen

12-01-22 01: 00: 00,

“Hij die de waarheid niet kent is slechts een dwaas. Maar wie het weet en het een leugen noemt, is een misdadiger”
(Bertolt Brecht).

Eind vorig jaar raakte ik in gesprek met de schoonmaakster van mijn flatbuurvrouw, een jonge vrouw van eind 20. Onvermijdelijk kwamen we ook op het onderwerp van de Corona-vaccinatie. Ik was aangenaam verrast toen ik van haar hoorde dat zij beslist geen mRNA-vaccins wilde krijgen, vooral niet de “rommel” van Pfizer-Biontech, zoals zij het uitdrukte. Ik was verbaasd dat zij tegen het vaccinatieverhaal was en vroeg haar waarom zij er zo fel tegen was. “Ik wil nog steeds een gezin stichten met mijn man,” was haar antwoord. Ze was bang voor vaccinatie. Dat kan ik wel begrijpen.

Ze voegde er meteen de reden van deze beslissing aan toe. Een pas bevallen vriendin was van plan zich te laten vaccineren tegen Corona en wist niet zeker of zij haar baby daarna nog borstvoeding zou kunnen geven. Zij won daarom advies in bij haar huisarts, die haar ervan overtuigde dat de vaccinatie en de borstvoeding daarna volkomen veilig waren.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: