Geselecteerde artikelen: Hoe een oorlog met Rusland eruit zou zien

geselecteerde-artikelen:-hoe-een-oorlog-met-rusland-eruit-zou-zien

12-01-22 08: 01: 00,

Commune met Albert Camus in 2022. “The Past Two Years Have Been So Absurd, The Covid Propaganda So Consuming”

Door Edward Curtin, januari 11, 2022

De persoon met wie we allemaal het meest intiem zijn, is zichzelf. Zo is het nu eenmaal. Ik bedoel dat niet op een of andere orakelse Delphische “ken uzelf” manier, of in een diepe psychoanalytische zin, maar heel eenvoudig. We hebben onze eigen gedachten en gevoelens die komen en gaan als ademhalingen, waarvan de meeste nooit in woorden worden uitgedrukt.

“Bastille 2022”: Building A Worldwide Movement against “Corona Tyranny”

Door Prof Michel Chossudovsky, januari 11, 2022

Bastille 2022 heeft niet alleen betrekking op het herstel van deze fundamentele rechten. Het beoogt het terugdraaien en uitschakelen van de criminele Covid-19 agenda die in de loop van de laatste twee jaar heeft geleid tot economische,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: