GOP biedt blanke kiezers niet veel aan, door Gregory Hood

gop-biedt-blanke-kiezers-niet-veel-aan,-door-gregory-hood

12-01-22 05: 00: 00,

Historisch gezien wint de oppositiepartij de tussentijdse verkiezingen. President Joe Biden heeft lage goedkeuringscijfers en zou waarschijnlijk verliezen van Donald Trump als er vandaag een herkansing zou worden gehouden. Amerikanen lijden onder inflatie, criminaliteit, en lege schappen in levensmiddelenwinkels. Senator Joe Manchin (D-WV) heeft President Bidenâs âBuild Back Betterâ wetgeving doen zinken. De poging van de opperbevelhebber om verkiezingen te federaliseren lijkt ook dood . Het Cook Political Report voorspelt dat de Republikeinen het Huis zullen heroveren.

Moeten we ons zorgen maken?

Huis minderheidsleider Kevin McCarthy (R-CA) zou vermoedelijk de volgende voorzitter worden. Rep. McCarthy is geen toonbeeld van moed. Hij maakte deel uit van de collectieve uitbarsting van schuld over de Tulsa rel van 100 jaar geleden, zei dat de GOP niet de partij is van ânativistische hondenfluitjes,â en heeft een zwakke staat van dienst op het gebied van immigratie ,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: