Guantanamo: de mijlpaal van de westerse waarden viert zijn 20e verjaardag

guantanamo:-de-mijlpaal-van-de-westerse-waarden-viert-zijn-20e-verjaardag

12-01-22 08: 12: 00,

Op 11. In januari vierde het VS-martelkamp in Guantanamo Bay, dat het internationaal recht schendt, zijn 20. Verjaardag. Een eerbetoon aan het westerse begrip van mensenrechten en westerse waarden.

Na de tragedie van 9/11 verklaarde de Amerikaanse regering de oorlog aan het terrorisme, volgens de officiële lezing. In werkelijkheid zou er moeten staan: Na de tragedie van 9/11 zijn de VS eindelijk een terroristische staat geworden, omdat de Amerikaanse regering 9/11 heeft aangegrepen om de eigen bevolking (en ook de rest van de wereld) zo volledig door de NSA te laten volgen dat de Stasi groen van jaloezie zou worden. En alsof dat nog niet genoeg is, heeft de regering van de VS een folterprogramma toegestaan en honderden – vaak onschuldige – mensen gedurende lange perioden op brute wijze laten folteren. Dat er voor dit doel ook geheime gevangenissen van de CIA in Europa zijn opgezet, is slechts bijzaak en er wordt verwezen naar de vele oorlogen van de VS sinds 9/11,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: