Het ‘vaccin’kaartenhuis stort in elkaar: Europese geneesmiddelenregulatoren veranderen abrupt van koers over boosters

het-‘vaccin’kaartenhuis-stort-in-elkaar:-europese-geneesmiddelenregulatoren-veranderen-abrupt-van-koers-over-boosters

12-01-22 02:03:00,

Dit zou u moeten beangstigen als u een mRNA-booster hebt genomen. Vorige maand gaf het Europees Geneesmiddelenbureau toestemming voor boosters IEDERE DRIE MAANDEN:

Vandaag, nog geen vijf weken later, en nauwelijks 24 uur nadat de CEO van Pfizer een vierde dosis bagatelliseerde, zeggen ze dat ze denken dat frequente boosters misschien niet veilig zijn:

Wat is er veranderd? Welke gegevens hebben ze sinds 9 december gezien? vraagt Alex Berenson.

Dierstudies? Rapporten over bijwerkingen? Epidemiologische gegevens? Of is dit gewoon een overvloed aan voorzichtigheid – voorzichtigheid die er vorige maand niet was?

De tijd van verdoezelen en misleiden is voorbij. Honderden miljoenen mensen in de Verenigde Staten en Europa hebben mRNA-boosters gekregen.

Zij verdienen de waarheid te weten.

“Ik ben zo blij dat er niets van die rotzooi in mij zit,” schrijft iemand in Berenson’s commentarensectie.

“Ik vind het zeer amusant als ik hoor beweren dat “anti-vaxxers” beïnvloed worden door “verkeerde informatie”. Alsof we ook maar enige reden hebben om de FDA op haar woord te geloven. Ze zijn verre van onfeilbaar onder de beste omstandigheden. Herinnert iemand zich Fen-Phen? Seldane? Vioxx? Allemaal getest onder normale omstandigheden en goedgekeurd door de FDA. Allemaal teruggetrokken vanwege gevaarlijke, onvoorziene neveneffecten.

Ik neem zelfs geen nieuw antihistaminicum tot het na 10 jaar is vrijgegeven voor OTC [over de toonbank, red]. Waarom zou ik in godsnaam experimentele injecties nemen die met “warp speed” zijn ontwikkeld? Nope,” schrijft een ander.

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven. COVID-19 VACCIN DOSSIER

De echte reden dat de regering wil dat je elke 3 maanden een COVID-19 Booster Prik krijgt is omdat de gevaccineerden een nieuwe vorm van AIDS ontwikkelen

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: