Internationale financiële leiders houden ‘oorlogsspel’ oefening om wereldwijde financiële instorting te simuleren. Moeten we ons zorgen maken?

internationale-financiele-leiders-houden-‘oorlogsspel’-oefening-om-wereldwijde-financiele-instorting-te-simuleren.-moeten-we-ons-zorgen-maken?

12-01-22 12: 47: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

Hooggeplaatste internationale bankfunctionarissen en organisaties kwamen vorige maand bijeen voor een wereldwijde “war game”-oefening waarbij de ineenstorting van het wereldwijde financiële systeem werd gesimuleerd. De oefening deed denken aan “Event 201”, de pandemie-simulatieoefening die plaatsvond vlak voordat COVID-19 wereldwijd zijn intrede deed.

Hooggeplaatste internationale bankfunctionarissen en organisaties kwamen vorige maand in Israël bijeen voor een wereldwijde “oorlogsspel”-oefening waarbij de ineenstorting van het wereldwijde financiële systeem werd gesimuleerd.

De oefening deed denken aan “Event 201” – de pandemie-simulatieoefening die plaatsvond in oktober 2019,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: