Interview met iemand die zich inzette voor de hervorming van de publieke omroep

interview-met-iemand-die-zich-inzette-voor-de-hervorming-van-de-publieke-omroep

12-01-22 09: 54: 00,

Jimmy C. Gerum, een filmproducent uit Beieren, verantwoordelijk voor het bioscoopavonturendrama SO WEIT DIE FÜSSE TRAGEN (2001), een van de succesvolste films van het jaar toen het voor het eerst op ARD werd uitgezonden 2003, neemt vanuit dit perspectief in zekere zin een loopje met zijn voormalige werkgever. Hij wil ARD en ZDF herinneren aan hun plicht om op een evenwichtige manier verslag uit te brengen. Het volgende is een interview met de heer Gerum. Albrecht Müller.

Mijnheer Gerum, het feit dat de publieke omroepen falen is ons dagelijks brood, zure druiven. Hoe en waarom klikte het met u, hoe kwam u op het idee dat ARD en ZDF hun plichten jegens de betalers van de bijdrage niet nakomen?

Ik zou kunnen antwoorden dat het de schuld van de NACHDENKSEITEN is.

Omdat NACHDENKSEITEN een van de portalen is die van mij een volwassen en politiek verlicht burger hebben gemaakt. Hannah Arendt zei ooit, wat heb je aan vrijheid van meningsuiting,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: