Link tussen COVID-19 en blootstelling aan RF-straling van draadloze communicatie, waaronder 5G

link-tussen-covid-19-en-blootstelling-aan-rf-straling-van-draadloze-communicatie,-waaronder-5g

12-01-22 07:44:00,

Het artikel stond slechts een paar uur online en dat was precies een paar uur te veel. 

Op 22 januari 2020 publiceerde de site van het Belgische: :”Het Laatste Nieuws”, een interview met huisarts Kris van Kerckhoven, ‘Link met coronavirus?’ was de kop boven het artikel waarin de arts voor de ‘levensgevaarlijke’ nieuwe technologie 5G waarschuwde. De straling van dit communicatienetwerk zou ziekten veroorzaken, wist Van Kerckhoven. En, zei hij nog, het kon toch geen toeval zijn dat er zoveel 5G-zendmasten in de Chinese coronabrandhaard Wuhan stonden? Twee uur na publicatie was het artikel van internet gehaald!

Van internet af
Alles betrekking hebbende op het corona virus en een link naar de draadloze communicatie (met name 5G) wordt van internet gehaald. Mensen worden angstvallig van de waarheid weggehouden. In Nederland zijn factcheckers aan het werk die al deze artikelen betreffende corona en 5G verwijderen in samenwerking met de persbureaus AFP en DPA. Vanaf 1 april 2020 is er in Nederland weer feitencontrole op Facebook en het blijkt dat er niet geschreven mag worden over corona en 5G. Ook op deze betaalde site moet ik oppassen want ook hier worden artikelen maar zo verwijderd.

Het bewijs wordt steeds duidelijker dat er grafeenoxide in het bloed zit na een vaccinatie tegen Covid-19

Een gevaccineerde schrijft op facebook: ”mijn zoontje en ik hebben beide grafeenoxide in ons bloed, hetgeen ook in het corona-vaccin zit. En blijkbaar zit het ook in de mondmaskers. Grafeenoxide is wat voor bloedklonters zorgt”.

Veel mensen die een vaccinatie tegen Covid-19 hebben gehad voelen zich nadien duizelig, moe en hebben hoofdpijn. Mentaal in de war en zich niet goed voelend.

Wat is er aan de hand?
De vaccinaties tegen corona, die zo goed als verplicht zijn, bevatten grafeenoxide. Of alle vaccinaties dit bevatten, is onduidelijk, maar een aantal zeker. Terwijl op alle voedingsmiddelen keurig netjes een ingrediëntenlijst staat, omdat dit verplicht is, is onduidelijk wat de ingrediënten zijn bij een corona-vaccinatie (middels een bijsluiter. Net als bij voedingsmiddelen komt het vaccin toch in je lichaam en heb je toch ook het recht om te weten wat er in je lichaam komt (wat er dus in het coronavaccin zit?)

Onderzoek
Onderzoekers (biostatisticus Ricardo Delgado en dr.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: