Naleving is stom: 3,8 miljoen volledig gevaccineerde Oostenrijkers staan op het punt als ongevaccineerd te worden beschouwd en hun vrijheden te verliezen

naleving-is-stom:-3,8-miljoen-volledig-gevaccineerde-oostenrijkers-staan-op-het-punt-als-ongevaccineerd-te-worden-beschouwd-en-hun-vrijheden-te-verliezen

12-01-22 02:26:00,

Bijna 4 miljoen volledig gevaccineerde Australiërs staan op het punt ongevaccineerd te worden verklaard nu de regering de geldigheid van de groene paspoorten van het land terugbrengt tot slechts zes maanden, bericht Cassie B.

Vorige week kondigde de regering, die onder het bewind staat van de ongekozen kanselier Karl Nehammer, nieuwe plannen aan die mensen zullen dwingen zich extra te laten vaccineren om hun groene pas te behouden. Dit ondanks het feit dat de vaccins en boosters de mensen in Oostenrijk of elders niet tegen het virus hebben beschermd.

In Oostenrijk mogen alleen mensen die de afgelopen zes maanden zijn gevaccineerd of hersteld van het virus, winkels, restaurants en hotels bezoeken en toegang krijgen tot sporthallen en gemeenschapscentra. Tegelijkertijd heeft de kanselier een maskermandaat uitgevaardigd waardoor burgers verplicht zijn N95-maskers te dragen in openbare locaties.

Nehammer zelf, die voldoet aan de regeringsdefinitie van volledig gevaccineerd en een booster heeft gekregen, is onlangs positief getest op het virus.

De nieuwe regels komen nadat de Oostenrijkers te horen kregen dat het virus in hun land geen probleem meer zou vormen als ze dubbele injecties zouden nemen. De regering drong erop aan dat het leven weer normaal zou worden als iedereen zijn deel zou doen om het virus in te dammen door de prikken te nemen. Natuurlijk is gebleken dat dit niet het geval is; zes maanden later is er nog niets verbeterd en woekert het virus voort.

Ongeveer 3,8 miljoen Oostenrijkers die beide vaccins hebben gekregen, worden nu niet langer als gevaccineerd beschouwd en voegen zich bij degenen die hebben geweigerd de risico’s van de vaccins op zich te nemen, die als “ongevaccineerden” werden bestempeld en behandeld alsof zij anderen in gevaar brengen, ondanks het feit dat gevaccineerde mensen net zo goed in staat zijn de ziekte op anderen over te brengen, zo niet meer, als het gaat om de nieuwste variant(en).

Vanaf volgende maand zal Oostenrijk het eerste land in Europa zijn dat eist dat alle burgers volledig gevaccineerd zijn. Wie niet gevaccineerd is, ook kinderen vanaf 14 jaar, kan elke keer dat ze buiten in het openbaar worden betrapt zonder bewijs van vaccinatie een boete krijgen van maar liefst 2.000 euro.

Tienduizenden Oostenrijkers hebben geprotesteerd tegen deze extreme inbreuk op hun vrijheid,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: