Pentagon documenten: SARS-CoV-2 werd kunstmatig gecreëerd in Wuhan met geld van de Amerikaanse overheid

pentagon-documenten:-sars-cov-2-werd-kunstmatig-gecreeerd-in-wuhan-met-geld-van-de-amerikaanse-overheid

12-01-22 03: 31: 00,

In de VS zijn DARPA-documenten vrijgegeven waaruit blijkt dat Covid-19 kunstmatig in Wuhan is gecreëerd met Amerikaans onderzoeksgeld en in augustus uit het lab is ontsnapt 2019.

De documenten die zijn vrijgegeven door Project Veritas zijn explosief als de inhoud ervan waar blijkt te zijn. Aangezien ik geen arts ben, doe ik aan het begin van dit artikel een beroep op de zwermintelligentie van mijn lezers, want ik weet dat er onder hen enkele deskundigen op dit gebied zijn. Daarom verzoek ik de deskundigen onder mijn lezers dit artikel en vooral de gelinkte bronnen aandachtig te lezen en mij te laten weten of ik er als leek iets verkeerd uit heb begrepen.

Ik zal nu melden wat ik uit de documenten heb begrepen, maar ik moet een en ander nog wat nader toelichten. Dit wordt dus weer een van mijn beruchte lange artikelen.

Wat is DARPA?

De documenten,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: