Pfizer schandaal: CEO Albert Bourla onthult dat twee COVID-vaccinprikken ‘zeer beperkte bescherming’ bieden, nadat hij beweerde dat het vaccin ‘100% effectief’ was

pfizer-schandaal:-ceo-albert-bourla-onthult-dat-twee-covid-vaccinprikken-‘zeer-beperkte-bescherming’-bieden,-nadat-hij-beweerde-dat-het-vaccin-‘100%-effectief’-was

12-01-22 01: 02: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door het keuzemenu “Website vertalen” op de bovenste banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research (geselecteerde artikelen) te ontvangen, klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

Pfizer haalt opnieuw de krantenkoppen nadat de CEO van het controversiële bedrijf Albert Bourla onlangs een verklaring aflegde over de efficiëntie van de COVID shot.

Hij zei onlangs in een video die overal op Twitter te zien is dat twee injecties van het covid-vaccin beperkte bescherming bieden tegen covid 19, “if any.”

Bekijk de betreffende tweet hieronder:

CEO Pfizer: “Twee doses van het vaccin bieden zeer beperkte bescherming, als die er al is. 3 doses met een booster bieden een redelijke bescherming tegen ziekenhuisopname en sterfgevallen.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: