Pfizer schandaal: CEO Albert Bourla onthult dat twee COVID-vaccinprikken ‘zeer beperkte bescherming’ bieden, nadat hij beweerde dat het vaccin ‘100% effectief’ was

pfizer-schandaal:-ceo-albert-bourla-onthult-dat-twee-covid-vaccinprikken-‘zeer-beperkte-bescherming’-bieden,-nadat-hij-beweerde-dat-het-vaccin-‘100%-effectief’-was

12-01-22 03:11:00, Pfizer haalt opnieuw de krantenkoppen nadat de CEO van het controversiële bedrijf Albert Bourla onlangs een verklaring aflegde over de doeltreffendheid van de COVID-prik. Hij zei onlangs in een video die overal op Twitter te zien is dat twee injecties van het covid-vaccin beperkte bescherming bieden tegen covid 19, “als die er al is,” bericht Healththoroughfare.com.

Bekijk de betreffende tweet hieronder:

Pfizer CEO: “Two doses of the vaccine offers very limited protection, if any. 3 doses with a booster offer reasonable protection against hospitalization and deaths. Less protection against infection.”@US_FDA -Come get your boy! pic.twitter.com/PPRJjbyKjY

— Tyler Carditis (@TyCardon) January 10, 2022

(Pfizer CEO: “Twee doses van het vaccin biedt zeer beperkte bescherming, als die er al is. 3 doses met een booster bieden redelijke bescherming tegen ziekenhuisopname en sterfgevallen. Minder bescherming tegen infectie.”@US_FDA -Kom je jongen halen!)

De controversiële video leidde tot massale reacties gezien het feit dat in 2021 de CEO van Pfizer beweerde dat het vaccin dat zijn bedrijf heeft gemaakt 100% effectief is in het voorkomen van covid-19 gevallen. Het is van Twitter gehaald, maar u kunt het nog steeds op deze website zien [inmiddels ook gecensureerd, red].

Bekijk zijn tweet van april 2021:

Excited to share that updated analysis from our Phase 3 study with BioNTech also showed that our COVID-19 vaccine was 100% effective in preventing #COVID19 cases in South Africa. 100%! https://t.co/E2ksTJSopU

— Albert Bourla (@AlbertBourla) April 1, 2021

(Opgewonden om te delen dat bijgewerkte analyse van onze fase 3 studie met BioNTech ook aantoonde dat ons COVID-19 vaccin 100% effectief was in het voorkomen van #COVID19 gevallen in Zuid-Afrika. 100%!)

Het internet is tegenwoordig gevuld met een gebrek aan vertrouwen, na zulke tegenstrijdige bevestigingen.

Nieuw Omicron-vaccin van Pfizer komt binnenkort uit

Eerder vandaag onthulden we dat Pfizer CEO Albert Bourla maandag heeft gezegd dat twee doses van het vaccin van het bedrijf mogelijk geen sterke bescherming bieden tegen besmetting door de Omicron Covidvariant.

Meer dan dat, het is ook onthuld dat de oorspronkelijke injecties ook een deel van hun doeltreffendheid hebben verloren bij het voorkomen van ziekenhuisopname.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: