Plotseling en onverwacht

plotseling-en-onverwacht

12-01-22 03: 00: 00,

Het is gevaarlijk om tegenwoordig een beroemdheid, lokaal politicus of atleet te zijn. In het jaar 2021 is het aantal personen “in de schijnwerpers” die “plotseling en onverwacht” zijn overleden, aanzienlijk gestegen. Dit was niet alleen het geval in Duitsland, maar kon wereldwijd worden vastgesteld . De gevallen zijn niet beperkt tot deze groepen mensen, maar vertegenwoordigen slechts een klein deel van de totale bevolking.

Natuurlijk sterven er van tijd tot tijd mensen, soms onverwacht. Maar “plotselinge en onverwachte” sterfgevallen lijken nieuwe dimensies te hebben bereikt 2021. Dit betekent meestal dat mensen sterven van wie men had verwacht dat ze nog tien of twee jaar zouden leven. Het treft niet alleen oude mensen. Jonge, mid-life vaders of zelfs kinderen en tieners zijn er ook bij.

Het is ook opvallend hoe vaak sporters plots instorten. Het bijzondere hieraan is dat deze instortingen altijd ongeveer gelijktijdig optreden met hart- en vaatproblemen, waaraan veel van de getroffen mensen van verschillende leeftijden uiteindelijk overlijden. Of het nu gaat om de 13-jarige amateurvoetballer of de 20-jarige beroepssporter – deze jonge mannen en vrouwen hebben meestal een uiterst gezond organisme en zouden met bestaand,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: