Rachel Riley’s lasterlijke uitspraak is de laatste gerechtelijke aanval op politieke meningsuiting, door Jonathan Cook

rachel-riley’s-lasterlijke-uitspraak-is-de-laatste-gerechtelijke-aanval-op-politieke-meningsuiting,-door-jonathan-cook

12-01-22 05: 10: 00,

De aanvallen op het recht om te spreken, en te denken, komen snel en dik aan. Maar de betekenis â en de coördinatie â van al deze ontwikkelingen wordt grotendeels gemist.

Degenen die proberen een beetje ruimte te openen â in de politiek, de academische wereld en de journalistiek â om kritisch na te denken over onze samenleving en hoe macht wordt misbruikt, zijn de belangrijkste doelwitten. De westerse gevestigde orde maakt zich steeds meer zorgen over de uitbreiding van de vrijheden van het volk die een tiental jaren geleden met de sociale media is gekomen en die ons in staat heeft gesteld de belangen en strategieà “n van de elite te analyseren en te bekritiseren. Dit vormt een duidelijke bedreiging voor het vermogen van het establishment om ons te blijven propaganderen en heeft geleid tot veel onvoorspelbaardere en onstabielere sociale en politieke landschappen.

Ons toegenomen vermogen om de media, die in handen zijn van de miljardairs, te omzeilen, heeft geleid tot onvermijdelijke polarisatie. We hebben de opkomst gezien van drie antagonistische stammen,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: