The Gettr Grift, door Travis LeBlanc

the-gettr-grift,-door-travis-leblanc

12-01-22 05: 15: 00,

Andrew Torba

Andrew Torba

Niets heeft me meer respect gegeven voor de sociale mediasite Gab dan te zien hoe andere mensen proberen te doen wat Andrew Torba heeft gedaan.

Jarenlang was Gab een soort van grap. Het had de reputatie een beerput te zijn van de meest sociaal disfunctionele elementen van Alt Right â mensen die niet alleen van elke andere social media site waren verbannen (toen verbannen nog veel meer moeite kostte) maar ook van de meeste White Nationalist message boards omdat ze te geestdriftig waren.

In 2018, Robert Bowers deed Gab geen plezier toen hij 11 Joden pogromde in de Tree of Life synagoge in Pittsburgh. Bowers’ laatste social media post, inclusief de iconische zin âScrew your optics, Iâm going in,â werd via Gab uitgezonden over de hele wereld. Tot overmaat van ramp werd diezelfde dag een van Bowers’ vrienden op Gab,

” Lees verder

%d bloggers liken dit: