Tip voor gaswinningsschade subsidie indieners Groningen

tip-voor-gaswinningsschade-subsidie-indieners-groningen

12-01-22 09:09:00,

Johan Derksen mocht gisteren bij VI Vandaag een mooi promo statement voor dat nieuwe programma maken, door te zeggen dat Mark Rutte zich kapot moet schamen (zie hier). Propaganda media Nederland weet ook wel dat je stoomventielen op het drukvat nodig hebt; bekende Nederlanders die lekker boos zijn op de politiek, om het (op hoge druk staande) stoom af te ventileren. Dat zorgt ervoor dat de boze Groninger denkt: “Gelukkig is er iemand die het voor ons opneemt!” en vervolgens weer gefrustreerd in bed kruipt om de volgende dag te beseffen dat er niets verandert.

Die subsidiepot voor de aardbevingsschade is natuurlijk ook een lachertje. Feitelijk is het ook helemaal de verkeerde gang van zaken. Ik vraag al die Groningers nu eens even goed na te denken met welk kluitje ze zich in het riet laten sturen. Feitelijk had helemaal niemand in de gemeente Hoogendoorn in die rij moeten gaan staan gisteren. Het is een blamage van heb ik jou daar.

Dat Mark Rutte zich kapot gaat schamen, kan de gedupeerde Groninger ook wel vergeten. Politici kennen geen schaamte, ze kennen ook geen spijt; hooguit geveinsd en voor de bühne. Politici zijn uitvoerders van opdrachten en vangen de klappen op door spijt te betuigen en een doekje voor het bloeden te bieden. Dat is wat uw subsidiepotje is, beste Groninger: een doekje voor het bloeden.

Wat u moet gaan inzien, is wat hier op de website al veelvuldig uitgelegd is en dat is dat u onder de illusie van democratie leeft. U wordt bestuurd door het grote geld en de grote agenda; democratie is de illusie van keuze tussen marionetten van de echte macht; de uitvoerders en oppositiepartijen zweren allen trouw aan de troon en doen aan stoelendans, zodat u ze niet meer aan kunt spreken omdat de verantwoordelijkheid al weer bij een ander ligt. Wanneer gaat de massa ontwaken voor dit simpele feit?

Als u subsidie aanvraagt bij de partij die uw huis naar de Filistijnen geholpen heeft, gaat u eigenlijk akkoord met dat doekje voor het bloeden dat u aangeboden wordt. Het is net als met de toeslagenaffaire: dat deel van het volk is keihard besodemieterd en bedrogen. U bent bestolen van de waarde van uw huis. Niet getreurd, het is onderdeel van het plan van de Great Reset en ‘You will own nothing and you will be happy about it’.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: