VS-Rusland praten over “Waar geen raketten te plaatsen”

vs-rusland-praten-over-“waar-geen-raketten-te-plaatsen”

12-01-22 03: 09: 00,

Alle artikelen van Global Research kunnen worden gelezen in 51 talen door het keuzemenu “Website vertalen” boven aan de banner van onze startpagina te activeren (Desktopversie).

Om de dagelijkse nieuwsbrief van Global Research te ontvangen (geselecteerde artikelen), klik hier.

Bezoek en volg ons op Instagram op @globalresearch_crg.

“Impasse, Deadlock” zegt The Washington Post die de uitkomst beschrijft van de besprekingen op hoog niveau tussen de VS en Rusland maandagRusland maandag, met een toon van zelf felicitaties (we zeiden het toch), getint met wishful thinking.

Ja, wishful thinking. Gezien de zeer hoge inzet is de media een groot deel van het probleem, aangezien zij miljoenen mensen in het ongewisse laten over de echte wereld en vooruitgang bij het verminderen van de spanningen tussen de VS en Rusland belemmeren. Dit zou niet als een verrassing moeten komen, aangezien de corporate media deel uitmaken – en zelfs de spil zijn – van het MICIMATT (Military-Industrial-Congressional-Intelligence-Media-Academia-Think-Tank complex dat profiteert van oorlog.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: