Waarom zetten NAVO-staten energie Hara Kiri in?

waarom-zetten-navo-staten-energie-hara-kiri-in?

12-01-22 08: 59: 00,

Er is een grote paradox in de steeds agressievere militaire houding van de VS en de NAVO ten opzichte van Rusland en China, wanneer deze wordt afgezet tegen het duidelijk suïcidale nationale economische beleid van de Groene Agenda van de VS en de NAVO-staten van de EU. Een verbazingwekkende transformatie van de economieën van ’s werelds meest geavanceerde industriële economieën is aan de gang en komt in een stroomversnelling. De kern van de transformatie is energie, en de absurde vraag naar “koolstofvrije” energie tegen 2050 of eerder. Het elimineren van koolstof uit de energie-industrie is op dit moment niet, of misschien wel nooit, mogelijk. Maar het streven daarnaar zal betekenen dat ’s werelds meest productieve economieën uiteen worden gerukt. Zonder een levensvatbare industriële energiebasis worden de NAVO-landen een militaire grap. We kunnen niet spreken van “hernieuwbare” energie voor zonne-, wind- en batterijopslag. We moeten het hebben over onbetrouwbare energie. Het is een van de meest kolossale wetenschappelijke waanideeën in de geschiedenis.

” Lees verder

%d bloggers liken dit: