Wees gewaarschuwd: Rusland verklaart NAVO-besprekingen tot mislukking, zegt militaire middelen te zullen gebruiken

wees-gewaarschuwd:-rusland-verklaart-navo-besprekingen-tot-mislukking,-zegt-militaire-middelen-te-zullen-gebruiken

12-01-22 09:44:00,

“Het door de VS geleide militaire NAVO-blok is teruggekeerd naar de volledige Koude Oorlog-strategie van “insluiting” ten opzichte van Rusland en streeft naar “dominantie over het volledige spectrum” – de besprekingen zijn een mislukking.”

Rusland heeft voor de geplande vergaderingen duidelijk gemaakt dat het in zo’n geval geen andere keuze heeft dan tegen-dreigingen te creëren en “militaire en militair-technische middelen” te gebruiken, bericht Halturnerradioshow.com.

De NAVO beweert dat ze Rusland onder druk hebben gezet om te “bewijzen” dat ze Oekraïne niet zullen binnenvallen, maar ze kregen geen antwoord. Toch zei de vice-minister van Buitenlandse Zaken van Rusland Grushko dat Oekraïne met de NAVO is besproken, de Russische Federatie heeft een duidelijk standpunt: “Als Minsk-2 wordt nageleefd, zullen er geen bedreigingen zijn voor de territoriale integriteit van Oekraïne.”

Dit is natuurlijk een verwijzing naar de twee reeksen akkoorden die jaren geleden in Minsk werden afgehamerd en waarvan Oekraïne in totaal NIETS heeft uitgevoerd van de verbintenissen die het tijdens die vergaderingen is aangegaan. Een interessante toezegging van Oekraïne was om rechtstreeks te onderhandelen met de leiders van (de afgescheiden) Loehanks en Donetsk. Oekraïne weigert nu botweg om met die oblasten (staten) te praten en wil in plaats daarvan met Rusland onderhandelen.

Rusland zegt dat dit een probleem is binnen Oekraïne en dat zij niet kunnen onderhandelen voor staten binnen Oekraïne, dus dat Kiev met hun eigen staten moet praten; wat Kiev weigert te doen.

Deze twee staten (oblasten) willen Oekraïne verlaten en zich bij Rusland aansluiten. Oekraïne weigert dit toe te staan en stuurt het Oekraïense leger om de twee staten met geweld in bedwang te houden, waarmee de hele militaire opbouw aan beide zijden is begonnen.

Dus tenzij en totdat Oekraïne zijn verplichtingen krachtens Minsk en Minsk 2 nakomt, zal deze situatie nooit beter worden. Het zal alleen maar erger worden.

UPDATE 2:53 PM EST —

De Amerikaanse ambassade in Kiev, Oekraïne, heeft zojuist het volgende ALERT uitgegeven: “De berichten over verdere ongewone Russische militaire activiteiten in de buurt van de Oekraïense grenzen en op de Krim gaan door, en Amerikaanse burgers worden eraan herinnerd dat de veiligheidsomstandigheden met weinig of geen kennisgeving kunnen veranderen.”

MEER:

De Amerikaanse luchtmacht verricht nu E-8 inlichtingen-verzamelende vliegtuigen in een spoor-achtige bewaking van Russische activiteiten op de Krim en in het westen van Rusland:

MEER:

We zien nu ** HEEL VEEL ** Russische militaire hardware vanuit Oost- en Centraal Rusland richting het westen gaan.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: