Wetenschappelijke gegevens tonen aan dat de gevaccineerden “superverspreiders” zijn geworden

wetenschappelijke-gegevens-tonen-aan-dat-de-gevaccineerden-“superverspreiders”-zijn-geworden

12-01-22 01:06:00,

De wereldregeringen beweren dat de ongevaccineerden verantwoordelijk zijn voor de verdere verspreiding van het coronavirus omdat zij weigeren zich te laten vaccineren, maar uit de laatste gegevens blijkt dat het tegendeel waar is, schrijft Ethan Huff.

In Ontario, Canada, althans, vullen de ziekenhuisbedden zich met mensen die de injecties hebben genomen, in de overtuiging dat zij bescherming zouden bieden tegen infectie. De realiteit is dat de injecties meer infecties verspreiden, evenals de nieuwe covid “varianten”.

Uit openbaar beschikbare gegevens van de regering van Ontario blijkt dat de overgrote meerderheid van de ziekenhuisopnames in de hele regio volledig is gevaccineerd.

“Volgens de gegevens schijnen er vanaf 7 januari 1.327 ‘Volledig gevaccineerde gevallen’ in ziekenhuizen te zijn, tegenover slechts 441 ‘Ongevaccineerde gevallen’,” meldt Great Game India. “Er waren 100 patiënten in het ziekenhuis voor ‘gedeeltelijk gevaccineerde gevallen’.”

“Er zijn 119 ‘ongevaccineerde gevallen’, 17 ‘gedeeltelijk gevaccineerde gevallen’ en 106 ‘volledig gevaccineerde gevallen’ op de Intensive Care van Ontario … Het grote deel van de patiënten die positief screenden op COVID in Ontario is afkomstig van ‘volledig gevaccineerde’ personen, volgens de gegevens.”

In de hele provincie waren er op 7 januari 9.515 gevallen van de Chinese griep onder de volledig gevaccineerden. Dit in vergelijking met slechts 1.543 gevallen onder de ongevaccineerden en 375 gevallen onder de “gedeeltelijk gevaccineerden”.

Vaccinatie zal leiden tot de “ineenstorting van ons gezondheidssysteem”, waarschuwt een deskundige

De situatie is grotendeels hetzelfde in Alberta en Quebec, waar de overgrote meerderheid van de ziekenhuisopnames zich voordoet bij de volledig gevaccineerden.

In Albert waren er 258 patiënten in het ziekenhuis voor covid ondanks een “volledige” vaccinatiestatus, samen met 19 gevallen onder degenen met een “gedeeltelijke” vaccinatiestatus.

In Quebec waren er 1.948 volledig gevaccineerde patiënten in het ziekenhuis en 1.046 ziekenhuisopnames onder de ongevaccineerden.

Over het geheel genomen is het overgrote deel van de ziekte- en sterfgevallen toe te schrijven aan de volledig gevaccineerden, met zeer weinig ongevaccineerde ziekten en sterfgevallen. En om eerlijk te zijn, zelfs deze zijn waarschijnlijk een factor van “shedding” veroorzaakt door de volledig en gedeeltelijk gevaccineerden.

Ondanks dit alles is de Canadese regering geobsedeerd door de vaccins en beweert zij nog steeds dat deze een vorm van bescherming bieden.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: